Köszöntelek a weboldalon!

Olvass ingyen!

A nevem, Mandy Kristóf. Eddig a facebook csoportomban beszélgethettetek velem, de mivel sokan jeleztétek, hogy ott nem látjátok minden írásomat és így van amiről lemaradtok, ezért létrehoztam ezt az oldalt, ahol napról-napra csokorba szedek minden eddigit és felteszem a folyamatosan készülő újakat is. Amit már csak vásárolni lehet könyv/e-könyv formában, azokat az alexwebshop.hu oldalon találjátok.

Ezen az oldalon játszhattok, egyénileg és csapatban is. Naponta kerül fel újdonság és minél aktívabbak vagytok, annál több kalandot teszek közzé ingyen. Fejtsd meg a kvízeket, szavazz, küldj be véleményt, kommentelj, olvass el minél több kalandot és újabb és újabb szintek nyílnak meg előtted, újabb kalandos történetekkel!

Olvass, játssz és nyerj!

Az oldalon pontokat szerezhetsz, ha elolvasol egy történetet, ha kommentelsz, ha megfejlesz egy feladványt, ha megoldasz egy kvízt! Élvezd a kalandokat és versenyezz a többiekkel! Legyél Te a legjobb! Minél több a pontod, annál több ingyenes történethez juthatsz hozzá!
  • Az egyperces novellákat, a kisregényeket ingyen olvashatod!
  • Sőt! Egy blogregényt részletekben ingyen végig elolvashatsz!
  • A pontjaidat be is válthatod, így további kalandokban lehet részed!
  • A regények e-book formában (epub, mobi, pdf) és papírkötésben megvásárolhatóak.

Mit olvashatsz ingyen?

Több száz kalandot és egy regényt részletekben naponta!

Yperpérán legendája

A kalandok több ezer évet ölelnek fel, így a görög istenek korától napjaink urban fantasy világáig követheted nyomon a karakterek sorsát, kalandjait, szövevényes titkait, miközben összefonódik a való világ a legendákkal. Egyes szereplők több száz évig, mások örökké élnek és vannak akik újjászületnek, megint mások “csak” ismerik az örök fiatalság titkát. Mitikus, legendás lények, görög istenek, angyalok, démonok, lidércek, sárkányok elevenednek meg a bátorságról, barátságról szóló történetekben.

Kalandregény-sorozat

Fantasy-scifi-sorozat

E-könyvek

pdf, epub, mobi

Ingyenesek

Belépve olvasható!

Könyvek

1-3 nap

5/5
Nagyon jók, a részletek izgalmasak, mindig történik valami váratlan. Nagyon szépen összeszedted a részleteket, minden van benne, barátság, hűség, szerelem… lehet sorolni. Nagyon jó, ahogy mindenből van benne hirtelen ennyit tudtam írni gratulálok.
/S. Jánosné/
5/5
Megkedveltem az egymásra épülő fantasztikus írásaidat, kalandregényeidet. Ezek a történetek egymást kiegészítik, egymás folytatásai, de külön is élvezhető írások. Szeretek beszélgetni hőseidről, kitalálgatni mi lesz velük. Helyszíneid érdekesek, változatosak.
/B. Mária/
error: Content is protected !!