Alex Blogja

Tetszik lentebb az egyperces történet?
Lépj be, ha mindent el akarsz olvasni!
Regisztrálj és még több ingyenes történet vár!

Hajnal csillaga – 12. rész

Oszd meg, ha tetszik a blogom! Köszi.

Hajnal csillaga - 12. rész

Ávhriol sietve vette le fekete kesztyűit és úgy érintette meg a falat. Közben az űrhajó árnyékos folyosójának, misztikusan lilás fényei vibrálni kezdtek. A kezéből sugárzó erő nyomán pillanatok alatt megolvadt a szintetikus burkolat, majd pedig repedezni kezdett az előtűnő acélváz. Sorra omlott le érintése nyomán a vastag fal összes rétege, míg végül láthatóvá vált egy még nála is magasabb, áttetsző tartály, mely már ki tudja mióta zárta körbe védőburokként az oda rejtett, különös, emberszerű, opálosan fehér testű, de szárnyas lényt.

Nem csodálhatta azonban sokáig a szinte tökéletes szépségű arcot és testet. A kapszula repedezett az alsó részeinél és ott már szivárgott belőle a folyadék. Ávhriol azonnal tudta, hogy ha meg akarja menteni a lényt, késlekedés nélkül cselekednie kell. Megérintette tehát a már egyébként is repedező burkot, mire az, hirtelen szétrobbant. Nagy mennyiségű folyadék ömlött belőle a folyosóra, a lény pedig térdre omlott a lábai előtt, de nem tért magához.

Ávhriol sietve ellenőrizte a lény életfunkcióit és máris megkezdte az újraélesztését. Ehhez elég volt tenyerét a mellkasára helyeznie. A kiáramló gyógyító energia pillanatok alatt elkezdte feltölteni a testet. Ávhriol képes volt arra, hogy nem látható dolgokra fókuszáljon. Így jól látta, ahogy megdobban a lény szíve és megtelik a tüdeje levegővel. Miközben ereje által visszahozta az életbe a különös teremtményt, tekintetével könnyen és gyorsan fel is térképezte annak testét, szerveit, sőt, még a molekuláit is. Pár pillanat és már tudta, miként épül fel egy tökéletes lény. Már csak ennyi hiányzott, ez volt a kulcs, az áttörés, hogy új szintre lépjen a teremtésben. Átjárta a boldogság a gondolatra, hogy ezzel a fia lelke mily közel került új életéhez.

Ekkor azonban eszébe jutott, hogy nem is tudja, miféle lény ez, bízhat-e benne, mit fog tenni, amikor teljesen magához tér, így ezt már nem várta meg, hanem sietve teleportált vele a bolygó felszínére, egy kellemes, biztonságos részre, ahol magára hagyhatta. Sietve húzódott az árnyékba, hogy titkon onnét figyelje, miként eszmél teljesen magára.

Amikor mezítelenül magához tért egy virágoktól tarka réten, hirtelen nem értette hol van és hogy került oda. Sietve pattant fel. Miközben megmozgatta nagy, hófehér szárnyait, kíváncsian nézett körül, de az űrhajóját nem látta sehol. Egy csodás völgy tárult elé. Mit tehetett volna? Elindult, hogy felfedezze ezt az új világot, ami annyira más volt, mint az, ahonnét érkezett. Meglepve nézte, ezt az utópisztikusan gyönyörű vidéket… de az a sokféle, fura, ott kószáló lény sehogy se illett oda… mint valami kezdő próbálkozásai… értetlenül ingatta a fejét.

Jön a folytatás!

Holnap este 19-kor!

Szólj hozzá lentebb és 5 tűzopált kapsz!

Hívd a barátaidat is és hosszabbak lesznek a részletek!

*Képeket is használhatsz a blogomról, ha a blogot szeretnéd reklámozni más Facebook csoportokban és a blog linkjét is megadhatod másnak! Ha a Küldj Meghívót! menüpontot használod, akkor virtuális ékköveket is szerezhetsz, melyeket majd titkos történetekre válthatsz be.

3 thoughts on “Hajnal csillaga – 12. rész”

Leave a Comment

error: Content is protected !!