Alex Blogja

Tetszik lentebb az egyperces történet?
Lépj be, ha mindent el akarsz olvasni!
Regisztrálj és még több ingyenes történet vár!

Hajnal csillaga – 39. rész

Oszd meg, ha tetszik a blogom! Köszi.

Hajnal csillaga - 39.rész

Most nem mesélem el, hogy azon a pokoli világon, ahová főhősünk került, miként állt ki mellette egy mutánsnak gúnyolt demiurg leány, ahogy azt se, hogy épült fel és barátkozott össze a kékszemű fiatalemberrel, aki miután bánatában a tengerbe vetette magát, szintén odakerült. Sorsaik így keresztezték egymást.

A pilinke, merthogy így nevezték az odaát élő demiurg lények, sajnos vagy szerencséjére a zuhanástól mindent feledett. Így élt át sok kalandot velük, mely idő alatt igaz barátság alakult ki köztük. Sok minden történt, de erről egy másik kötetben már meséltem, mely Az utolsó fénysugár címet kapta. Most tehát nem írom le újra, miként szembesült Ávhriol azzal, hogy mostohafia, Áidóneusz, más néven ’Ádisz még életben van és birodalmat épített fel odaát és azt se, hogy miként tudta meg, hogy teremtménye, a pilinke túlélte a támadását. Mondanom se kell, hogy találkozásuk e pokoli világban is igen viharosra sikeredett, de végül… végül Ávhriol úgy hagyta hátra a helyet, a birodalmat, hogy hitt a királynak. Elhitte, hogy létezhet béke és le lehet csillapítani a pilinkét. Elhitte, hogy mostohafia, a király tud parancsolni neki, mert látta a saját szemével, hogy ez így is van. Hallgatott reá. Úgy tűnt tehát, hogy minden jóra fordult és senkinek se kell meghalnia. Csakhogy Ávhriol tévedett. Ahogy a király is. Hamarosan ugyanis nem várt fordulat következett.

Miután kalandjaik odaát jól végződtek, és a kékszemű fiatalember nem akármilyen módon, de megnyerte a fogadást, elfogadta nővérei és fivérei meghívását a napfényes világba, hogy megünnepeljék az elért eredményeket. Mialatt azonban a király távol volt a három nap három éjjel tartott mulatságon, újonnan létrehozott birodalmában nem állt meg az élet.

Különös lények érkeztek a demiurgok várerődjéhez. A pilinke társai értek oda. Miként főhősünk, úgy ők is túlélték a zuhanást. Idő kellett azonban, amíg összeszedték magukat és eligazodtak ebben az új, számukra igen borzasztó világban. Többük el is keseredett, mert azt hitte egyedül maradt csak életben, de aztán eltelt a közel teljes esztendő, néhányan egymásra találtak, majd pedig amikor létrejött a birodalom és meghallották főhősünk hírét, megindultak a kastélyerőd felé.

Néhányuk őszintén örült annak, hogy egykori társuk, a pilinke életben van még, míg mások, csak be akarták fejezni az ellene folytatott harcot, tehát azért mentek, hogy végezzenek vele. Senki se sejtette még, hogy a király távollétében több, mint száz fénylő, hófehér szárnyú, de már mocskos és megszaggatott kinézetű és lelkű, egykor magasztos lény indult el a várkastély felé, hogy ezzel a pokoli világgal mit se törődve, ott folytassák a harcukat, ahol abbahagyták.

Jön a folytatás!

Holnap este 19-kor!

Szólj hozzá lentebb és 5 tűzopált kapsz!

Hívd a barátaidat is és hosszabbak lesznek a részletek!

*Képeket is használhatsz a blogomról, ha a blogot szeretnéd reklámozni más Facebook csoportokban és a blog linkjét is megadhatod másnak! Ha a Küldj Meghívót! menüpontot használod, akkor virtuális ékköveket is szerezhetsz, melyeket majd titkos történetekre válthatsz be.

2 thoughts on “Hajnal csillaga – 39. rész”

Leave a Comment

error: Content is protected !!