Minden nap, reggelente (7-kor) kerülnek fel a pikáns/vicces párbeszédek, rövid történetek, hogy mosollyal induljon a napotok! Csokorba szedem az eddigieket és közben ÚJAK is lesznek! Tudj meg több TITKOT főhőseinkről…

Titkok Alexről és Aidan-ről

A rövid, vicces párbeszédeik, meglepő novelláik valójában ízelítők a nagy egészhez. Mindketten megjelennek ugyanis a novelláimban, kisregényeimben, regényeimben is. Bizonyos kötetek, hatalmas meglepetéseket lepleznek le velük kapcsolatban.

Olvasói kérésre meg fog jelenni, a csak párbeszédeiket tartalmazó kötet is!

Sokakban felmerül e párbeszédek olvasása közben, hogy vajon fiúkról vagy lányokról vagy egy párról van-e szó valamilyen variációban. Ki kell ábrándítsalak titeket, hogy nem ez a lényeg, éppen ezért úgy írtam meg, hogy lehetőleg ne lehessen rájönni, illetve ha valaki megsejt valamit, akkor a következő párbeszéd bizonytalanítsa el. Ezeknél ugyanis csak a nevetés a lényeg. Ezért esett a választás két olyan névre, melyek lehetnek akár női, akár férfi nevek.

Nem véletlen a névválasztás…

Meglepő, bár nem tudatos módon végül minden szál összefut és leesik az állatok, amikor kiderül, hogy ki Alex és ki Aidan (Éjdn). Én is meglepődtem.

Minden kiderül…

Minél több történetemet olvassátok el, annál többet megsejtetek, majd megtudtok róluk. Aidan valódi kilétével az egyik kötet végén fogtok szembesülni, úgy, hogy közben végig róla olvastok, de nem sejtitek majd. Remélem. Ő se sejti egyébként majd magáról. Igaz, lesznek árulkodó jelek, de mivel gondoskodtam róla, így eszetekbe se fog jutni, hogy végig ő a főszereplő.

Alex pedig, nos, az nyílt titok, hogy ő az író maga, erre igen sok jellel utalok, sőt például az első kalandregényemben, Az el NEM lopott gyémánt címűben konkrétan le is írom, de még ennek ellenére is tartogat a kiléte rengeteg meglepő fordulatot.

Kettejük könnyed, gyakran vicces karaktere végigkíséri a sorozatomat, de többet nem árulhatok el, hogy minden meglepetést kiélvezhessetek.Kérsz ajándék-történeteket?


Adataidat harmadik félnek nem adom ki és csak arra használom, hogy értesítselek az újdonságokról és friss történetekről időnként.

0 0 votes
Article Rating
 
Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments