Értékeld a rajzokat és NYERJ!

Nyereményjáték + Verseny 2019 tél!


Mit kell tenned?


1. Iratkozz fel a nyereményért és az ajándék-novellákért!

2. Kattints az alábbi gombra és értékeld a karakterekről készült rajzokat!

3. Másold a fenti képet és helyezd a Facebookra, hívd barátaidat! Minél több a jelentkező, annál több nyertes lesz!

Mindenképpen lesz 3 nyertes, de 500 feliratkozó felett 4. nyertes is lesz!
1000 feliratkozó felett 5. nyertes is lesz!
1500 feliratkozó felett 6. nyertes is lesz!


1. Nyerj könyvet! – AJÁNDÉK novellák MINDENKINEK!

Sorsolás január 31-én 19 órakor!

Add meg az email címed és nyerj!


(Minden nyertes a fenti 6 könyvecske közül választhat. Minden feliratkozó AJÁNDÉKBA kap novellákat!)
Név
Email-cím
Hozzájárulok, hogy adataimat direkt marketing célokra felhasznáják. Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!2. Kattints a gombra és értékeld a rajzokat!


+ Szeretnél rajzolni Te is?

Játékleírás


ITT bele is olvashatsz a könyvekbe!

Miről szólnak a minikönyvek?1. A legdrágább kincs a világon

Kezdetben úgy tűnik, csak egy egyszerű meséről van szó, de ahogy megismerkedtek főhőseinkkel, kalandjaikkal, egyre ismerősebbnek fog tűnni a történet. Egy fiatalember egy különleges, feketén lángoló világba jut, ahol megismerkedik egy magát mutánsnak gondoló, de valójában teljesen emberszerű demiurg lánnyal és elkezdődik köztük valami, miután a leány megmenti a fiatalember életét. Aztán közébük zuhan egy fura lény, aki nem tudja honnét jött, ki ő. Hármójuk barátságának kialakulásáról, és egy birodalom létrehozásáról szól ez a meseszerű, de igen komoly fantasy történet, melynek az alapja valójában a görög mitológia, melybe egy bizonyos másik vallásból érkező lény is belekeveredik, akit azonban a leírásából hamar felismerhettek. És persze a fiatalemberből lesz végül a király.2. Phosphor – Az új élet

Szereted az izgalmas, fordulatos történeteket? Olvastál már olyat, mely több szemszögből íródott? Szereted az akciódús filmeket? Kedveled a váratlan fordulatokat? Akkor ez a kisregény éppen neked való.

Ismerd meg főhősünket és indulj útnak vele együtt a világba, majd pedig izgulj érte, hogy hazaér-e épségben, egyáltalán életben tud-e maradni a viszontagságos körülmények közepette! Éld át vele együtt a rengeteg kalandot, melyek során felfedezi új, különleges képességeit! Vajon meg kell változnia a túlélés érdekében vagy ki tud tartani elvei mellett és jó tud maradni?3. Dermedt vágyak I.

Különleges történet egy fiatalemberről, akinek egyetlen vágya, hogy haza tudjon jutni és egy leányról, aki útközben megmenti őt. Olvass váratlan találkozásukról, szerelmük kibontakozásáról és arról, miként nehezítik helyzetüket a körülmények és az emberek. Vajon végül egymásra találhatnak? Beteljesedhet végzetük? Egyáltalán túlélhetik a nehézségeket, melyekkel bimbózó szerelmüknek meg kell küzdenie?

„Látta még, hogy a lány haja az arcára omlik, megfagyott bőre azonban már nem érzett semmit. Szólni se volt ereje többé. Lassan szemei is lecsukódtak, de tudta, remélte, történetének még nincs vége.„4. Végzetes csók

Dobbanjon szíved főhősünk szívével ebben a romantikus, reménytelennek tűnő történetben! Egy fiatal leányról szól, aki véletlenül egy különös kastélyba téved és mondanom se kell, azonnal magával ragadja a szerelem. Vajon viszonzásra lelhet? Vajon megtalálja az igaz szerelmet? És vajon kölcsönösek lehetnek-e az érzései vagy azzá válhatnak-e? Hogy találhatja meg vajon valaki az igazit? Miről ismerheti fel?

„Rezzenéstelen tekintetétől megfagyott benne a vér. Rosszabb volt ez, mintha máris belé mártotta volna tőrét. Pedig, ahogy elnézte ajkait, legszívesebben megcsókolta volna, de szavait hallva tudta, ellökné magától.„5. Sanyi és a nők

Különleges történeteket olvasnál? Szereted a romantikát, de valami többre vágysz? Érdekel, ki az a Sanyi és miért nincs szerencséje a nőkkel? Tudni szeretnéd, vajon mi lehet a hibája? Szereted a vicces, megdöbbentő történeteket? Akkor ez a könyv épp neked való. Sanyi minden egyes története garantáltan meglepően végződik. Sőt! A könyv végén néhány Alex & Aidan történetet is találsz, melyek szintén garantálják a jókedvet.

„Sanyi nem értette, miért nincs szerencséje a nőkkel. Sokat gondolkozott azon, hogy mi lehet vele a baj, miért kerülik, de csak nem bírta megfejteni a talányt. Nem látott azonban a küllemén semmi kivetnivalót.„6. Smaragdszín öntudat

Egy különleges lény önmagára eszméléséről, vágyairól, céljairól, kalandjairól szól ez a történet, mely több szemszögből, több “kameraállásból” mutatja be az izgalmas és fordulatos eseményeket. Természetesen egy kis szerelmi szál se hiányozhat. Egy már gyakori kérdést jár körül ez a történet, de a szokásostól eltérően más szemszögből. A kérdés, vajon mitől számít élőnek egy lény és vajon mi az, ami még ennél is fontosabb. Becsület? Elvek? Barátság? Önfeláldozás? Végül egy meglepő fordulat, mely igazán széppé teszi ezt a lenyűgöző történetet. A happy-end így ezúttal se marad el, de nem várt formában következik be.Nyerj könyvet! – AJÁNDÉK novellák MINDENKINEK!

Sorsolás október 31-én 19 órakor!

Add meg az email címed és nyerj!


(A nyertes a fenti 6 könyvecske közül választhat. Minden feliratkozó AJÁNDÉKBA kap novellákat!)Név
Email-cím
Hozzájárulok, hogy adataimat direkt marketing célokra felhasznáják. Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük