Alex Blogja

Tetszik lentebb az egyperces történet?
Lépj be, ha mindent el akarsz olvasni!
Regisztrálj és még több ingyenes történet vár!

Csókok és ízek 2.

Oszd meg, ha tetszik a blogom! Köszi.

Csókok és ízek 2.

- Írta: Mandy Kristóf -

Jobban kellett volna figyelniük. Amikor a hatalmas állat kegyetlen fogsora bezárult hármójuk mögött már késő volt. Szerencse vagy se, de közben mindent láthattak, mert az angyal fénye beragyogta a ragadozó óriási szájüregét.

Hirtelen perdült meg köröttük a világ. Mind tudták, hogy a következő pillanatokban nekiáll óriási fogaival megőrölni őket, mielőtt lenyeli. Az angyal azonban ezt már nem akarta kivárni. Sietve kapott a lány után, hogy teleportáljon vele.

A fiatalembert hátrahagyhatta volna és akkor mindenki jól jár. Az állat is jóllakhatott volna, ő pedig megszabadulhatott volna vetélytársától és nem kellett volna senkivel versenyeznie a leány szívéért. Ez azonban csak azért fordult meg a fejében, mert hallotta a fiatalember gondolatait, aki biztos volt abban, hogy őt megmenteni ezúttal nem fogja.

Tévedett. Az angyal, bár még mindig nem emlékezett a múltjára, de egyet tudott. Őt tökéletesnek tekintették. Biztosra vette, hogy a férfi nem lehet méltó ellenfele. Hisz övé volt az első csók is. Tehát a fiatalember máris lemaradt.

Elmosolyodott hát és nem tétovázott. Megragadta az ő karját is és már el is tűntek, mintha soha ott se lettek volna. Az állat közben nyelt egy nagyot, majd pedig visszament a rejtekhelyére, hogy csendben emésszen. Sehogy se értette, hogy egy ilyen lakoma után miért kezdett oly hamar újra korogni a gyomra.

Szeretnél közvetlen folytatást olvasni?

Olvasd el az összes egypercest a blogon,
felelj a felkerülő kvízekre,
szólj hozzá a történetekhez,
legyél aktív,
gyűjts minél több ékkövet
és a titkos menüben aktív lesz számodra
a közvetlen folytatást!

Holnap újabb kalandok!

Szeretnél MOST azonnal MÉG TÖBBET olvasni?

Egypercesek, hosszabb kalandok, kisregények, feladványok és egy blogregény

Kedveled a fiatalembert? Többet olvasnál a királyról? Íme egy teljes regény:

8 thoughts on “Csókok és ízek 2.”

  1. A Csókok és ízek történet első része vonzott az oldalra, izgatottan vártam a folytatást, de ismét olyan kegyetlenül fejezted be. Az utolsó mondatod viszont kárpótolt, jópofa és megmosolyogtatott! Várom a folytatást!

    1. Köszönöm! Mindig öröm, ha olvashatom mit szerettek jobban, mi tetszik, mit szeretnétek. Lesz folytatás, ha sokan kéritek, úgyhogy hívd a barátaidat is! A menüben találsz Meghívó-küldő lehetőséget is, de egyéb módokon is szólhatsz nekik. Remélem, a többi történetem is tetszik. 🙂 Még egyszer köszönöm, hogy írtál.

  2. Pingback: Csókok és ízek – Alex Blogja

    1. Igen. Ez is egy spin-off, azaz a fő történethez kapcsolódó szál. A regényből kimaradt kaland. Lesz még közvetlen folytatása is, ha szeretnétek.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!