Alex Blogja

Tetszik lentebb az egyperces történet?
Lépj be, ha mindent el akarsz olvasni!
Regisztrálj és még több ingyenes történet vár!

Csókok és ízek 2.

Oszd meg, ha tetszik a blogom! Köszi.

Csókok és ízek 2.

- Írta: Mandy Kristóf -

Jobban kellett volna figyelniük. Amikor a hatalmas állat kegyetlen fogsora bezárult hármójuk mögött már késő volt. Szerencse vagy se, de közben mindent láthattak, mert az angyal fénye beragyogta a ragadozó óriási szájüregét.

Hirtelen perdült meg köröttük a világ. Mind tudták, hogy a következő pillanatokban nekiáll óriási fogaival megőrölni őket, mielőtt lenyeli. Az angyal azonban ezt már nem akarta kivárni. Sietve kapott a lány után, hogy teleportáljon vele.

A fiatalembert hátrahagyhatta volna és akkor mindenki jól jár. Az állat is jóllakhatott volna, ő pedig megszabadulhatott volna vetélytársától és nem kellett volna senkivel versenyeznie a leány szívéért. Ez azonban csak azért fordult meg a fejében, mert hallotta a fiatalember gondolatait, aki biztos volt abban, hogy őt megmenteni ezúttal nem fogja.

Tévedett. Az angyal, bár még mindig nem emlékezett a múltjára, de egyet tudott. Őt tökéletesnek tekintették. Biztosra vette, hogy a férfi nem lehet méltó ellenfele. Hisz övé volt az első csók is. Tehát a fiatalember máris lemaradt.

Elmosolyodott hát és nem tétovázott. Megragadta az ő karját is és már el is tűntek, mintha soha ott se lettek volna. Az állat közben nyelt egy nagyot, majd pedig visszament a rejtekhelyére, hogy csendben emésszen. Sehogy se értette, hogy egy ilyen lakoma után miért kezdett oly hamar újra korogni a gyomra.

Szeretnél közvetlen folytatást olvasni?

Olvasd el az összes egypercest a blogon,
felelj a felkerülő kvízekre,
szólj hozzá a történetekhez,
legyél aktív,
gyűjts minél több ékkövet
és a titkos menüben aktív lesz számodra
a közvetlen folytatást!

Holnap újabb kalandok!

MOST azonnal elolvasnál egy teljes regényt?

Szereted a fantasy univerzumokat, a görög mitológiát, a varázslatokat, azt, ha végül mindig a jók győznek? Szereted a fordulatos, filmszerűen pörgő, meglepő történeteket? Szeretnél könnyed, de izgalmas olvasmányokat? Akkor Mandy Kristóf sorozatát Te is imádni fogod! Lépj be Te is ebbe az ismerős, mégis ismeretlen világba! Melyik főhős történetével kezdenél? Válassz:

Egy regény kitartásról, barátságról, árulásról, sok fordulatról. Te mit tennél, ha átváltoznál és megtudnád: Van egy Másik Világ!

Mesebeli regény szerelemről, feltétel nélküli barátságról, meglepő titkokról. Te mit tennél egy pokoli helyen azt mondanák: 3 napra legyél Te a király!

8 thoughts on “Csókok és ízek 2.”

    1. Köszönöm! Mindig öröm, ha olvashatom mit szerettek jobban, mi tetszik, mit szeretnétek. Lesz folytatás, ha sokan kéritek, úgyhogy hívd a barátaidat is! A menüben találsz Meghívó-küldő lehetőséget is, de egyéb módokon is szólhatsz nekik. Remélem, a többi történetem is tetszik. 🙂 Még egyszer köszönöm, hogy írtál.

  1. Pingback: Csókok és ízek – Alex Blogja

Leave a Comment

error: Content is protected !!