Alex Blogja

Tetszik lentebb az egyperces történet?
Lépj be, ha mindent el akarsz olvasni!
Regisztrálj és még több ingyenes történet vár!

A különleges hölgy

Oszd meg, ha tetszik a blogom! Köszi.

A különleges hölgy

- Írta: Mandy Kristóf -

Sanyi ismét újjászületett. Ezúttal igen kellemes volt az élete, ám mint mindig, most is a legfontosabb kérdés az volt a számára, hogy miként találhatna megfelelő párt magának. Aztán egy nap, egyszer csak megjelent a lány. Sanyi véletlenül tekintett arra és akkor, meglátta a világ legszebb teremtését az üveg túloldalán.


Karcsú volt és üdén friss színekben pompázott. Sanyi hirtelen nem tudta, mit tegyen, mit tehetne. Egyben azonban biztos volt. Valamiképp fel kellett hívnia magára a figyelmet. Először csak nézte őt, majd lassan elhaladt előtte. Oda, majd vissza párszor. A leánynak hamar feltűnt a fiú, de eleinte úgy tett, mintha nem nagyon érdekelné. Csak időnként pillantott felé. Így játszottak egymással hosszú perceken keresztül és mindketten tudták, hogy ez a könnyed flört, az apró, ám egyértelmű jelzések hová vezetnek.

       Aztán azonban váratlan dolog történt. A szobába lépett egy férfi és egyenesen a leányhoz ment, majd szó nélkül megfogta és már vitte is magával. Sanyi döbbenten nézett egy pillanatra utána, de nem tehetett semmit. Elkeseredetten bámult maga elé. Aztán ahogy nap telt nap után, Sanyi életkedve teljesen tovaszállt. Ízetlennek érezte az étket és úgy tűnt, a Nap se süt már oly fényesen. Így teltek a percek, az órák, a hetek. Sanyi úgy érezte, nemcsak belebetegszik, de bele is fog halni bánatába.

       Szerencsére azonban más sorsot szánt neki a végzete. Nemsokára ugyanis arra jött egy leány. Egy másik. Szőke, hullámos hajzuhatag keretezte arcát. Sanyi ránézett, de nem tudta feledni korábbi szerelmét. Nem hitte, hogy eljöhet a perc, amikor egy másik nő helyettesíthetné. A leány azonban odalépett hozzá, majd kedvesen és gyengéden megérintette Sanyit és kiemelte szomorú magányából. Főhősünk nem értette mi történik vele, de hagyta magát. Nem ellenkezett. Már nem érdekelte senki és semmi.

       A leány egy szomszédos helyiségbe vitte őt át. Egy napfényes, vidám szobába. Az asztal közepén gyönyörű, színes virágcsokor pompázott. Nem messze tőle egy hatalmas akvárium állt, csodaszép, fényesen csillogó halacskákkal, különleges növényekkel. Valóban szemkápráztató volt a látvány.

       Amint beléptek, Sanyi körülnézett. A rózsaszínű, baldachinos ágy, az üde, virágmintás függöny egyértelműen jelezte, hogy egy igazán különleges hölgy lakik ott. Sanyit azonban nem érdekelte senki más. Szerelmes gondolataiban még mindig ott élt a leány emléke. Reá vágyott. Őt szerette volna viszont látni. Úgy érezte, nem tudna más leánnyal boldog lenni. Ám ekkor, ekkor váratlanul megpillantotta őt! Ott volt a szobában és úgy nézett rá, oly izgatottan, mintha csak őt várta volna. Sanyi nagyon örült annak, hogy újra viszontláthatja.

       Még pár pillanat és már ott is volt mellette. Sanyi soha még nem érzett oly önfeledt boldogságot, mint akkor. A leány is nagyon örült neki és kedvesen bújt hozzá oly közel, hogy beleborzongott nedves testének érintésébe.

       Sanyi azóta boldogan él, mint hal a vízben, mert ő nem volt más ezúttal, mint egy hal a vízben.

Holnap újabb kalandok!

MOST azonnal elolvasnál egy teljes regényt?

Szereted a fantasy univerzumokat, a görög mitológiát, a varázslatokat, azt, ha végül mindig a jók győznek? Szereted a fordulatos, filmszerűen pörgő, meglepő történeteket? Szeretnél könnyed, de izgalmas olvasmányokat? Akkor Mandy Kristóf sorozatát Te is imádni fogod! Lépj be Te is ebbe az ismerős, mégis ismeretlen világba! Melyik főhős történetével kezdenél? Válassz:

Egy regény kitartásról, barátságról, árulásról, sok fordulatról. Te mit tennél, ha átváltoznál és megtudnád: Van egy Másik Világ!

Mesebeli regény szerelemről, feltétel nélküli barátságról, meglepő titkokról. Te mit tennél egy pokoli helyen azt mondanák: 3 napra legyél Te a király!

7 thoughts on “A különleges hölgy”

Leave a Comment

error: Content is protected !!