Alex Blogja

Tetszik lentebb az egyperces történet?
Lépj be, ha mindent el akarsz olvasni!
Regisztrálj és még több ingyenes történet vár!

A különös “macska”

Oszd meg, ha tetszik a blogom! Köszi.

A különös "macska"

- Írta: Mandy Kristóf -

Budapesten, a 14. kerületben hajnalban több bejelentés is érkezett, miszerint különös, vinnyogó hang hallatszik egy fa tetejéről. Megpróbáltak segíteni a bajba jutott állaton, melyről először azt hitték, hogy egy macska. Amikor azonban közelebb értek, meglepődve látták, hogy sokkal nagyobb egy átlagos cicánál és teljesen fekete, mint egy párduc, ezért nem mertek jobban közelíteni hozzá, inkább kihívták a szakértőket. Mire azonban ők kiértek, az állat magától leugrott a több méteres magasságból. A szemtanúk szerint talpraesett, ahogy a macskák szoktak, de jobban megfigyelni nem tudták, mert az ijedtségtől szertefutottak.

A beszámolók – bizonyára az első sokk miatt nagyon különbözőek – vannak akik csak azt hajtogatják, hogy milyen hatalmas volt, csak párduc lehetett és biztosan az állatkertből szökött. Más szemtanúk azt emlegetik, hogy denevérszerű, hatalmas fülei és bágyatag, homályos szemei voltak és biztosan genetikai kísérlet eredménye, ami valami laborból szökött. Azok azonban, akik később az egyik utcában megkísérelték sarokba szorítva elfogni és hallották rémisztő hangját, látták szemfogait, amikor kitört gyűrűjükből, egyértelműen állítják, hogy ez a rettenet nem jöhetett máshonnan, csakis a pokolból. Kérjük a lakosság figyelmét, ha látják, semmiképpen ne közelítsenek hozzá és ne próbáljanak meg szelfit készíteni vele. Veszélyes lehet, ha egy ilyen képet vagy videót készítenek és megosztják a neten, mert akkor mindenki azt hinné, hogy a hír igaz. Kérjük, ha valaki mégis megteszi, legalább homályosítsa el a felvételt, ahogy az az UFO észleléseknél szokás. A világ még nem készült fel az igazságra, bármi is legyen az. Kérjük továbbá, hogy ezt a hírt ne osszák tovább, az állatot senki ne keresse, mert nem is létezik.

És egyébként is bizonyára hazatalál oda, ahonnan érkezett.

Új hírek:

Éjjel a budai hegyekben találtak rá a több napja keresett fura, macskaszerű lényre, akiről a korábbi cikk írójának kifejezett kérése ellenére közzétételre került egy videó, miután befogták. Időközben a felvételnek köszönhetően jelentkezett az állat tulajdonosa, egy író, aki munkatársunknak elmondta, hogy már napok óta érezte, hogy valami hiányzik az életéből, de eddig azt hitte, hogy a Siker vagy a Hírnév, így eddig csak ezeket kereste.

Most azonban, hogy meglátta ezt a bizonyos videót, rögtön tudta, hogy mi ment ki a fejéből pár napja. Felhívta hát munkatársunkat és jelezte, hogy a lény miatt nem kell aggódni, mert csak az ő fejéből pattant ki, tehát nem is létezik.

Munkatársaink ezt a hírt hallva megkönnyebbültek és szabadon engedték az állatot. Nem kell tehát aggódni, minden rendben van, mindenki biztonságban van. Mint kiderült, az állat csak Yperpéránból kóborolt el. Megkérünk azonban mindenkit ne riogassanak senkit azzal, hogy egy pokolfajzat kószál szabadon a város utcáin.

Lehet, hogy az, de nem illik ilyet mondani. Ez a kifejezés kirekesztő, degradáló és meglehetősen rasszista. Nincsenek zombik, csak élőholtak, nincsenek démonok, csak demiurgok és nem létezik a pokol, csak Y……..

Vége

De csak ennek a történetnek van vége!

Ha tetszett, szólj hozzá és 5 tűzopált kapsz!

A jelenleg megvásárolható könyvek, ebook-ok:

13 thoughts on “A különös “macska””

Leave a Comment

error: Content is protected !!