Alex Blogja

Tetszik lentebb az egyperces történet?
Lépj be, ha mindent el akarsz olvasni!
Regisztrálj és még több ingyenes történet vár!

Az alma -Tihamér VII

Oszd meg, ha tetszik a blogom! Köszi.

Az alma - Tihamér VII

- Írta: Mandy Kristóf -

Tihamér meglepődött azon, hogy ezúttal milyen kedves, de aztán arra gondolt, hogy ezt bizonyára csak az ünnepek okozzák. Pedig pár napja még tagadta a múltat, de most… most meglepő módon mindenért bocsánatot kért. Még a szemei is megteltek könnyekkel.

Nem értette, hogy mi történhetett vele, mi változhatott. Arra gondolt, hogy csak az utolsó percekben lehet ily őszinte az ember. De vajon kinek az utolsó percei lehetnek ezek? Ezt nem sejtette.

            Kedves volt hozzá. Még ajándékokat is hozott. Finom csokikat, kekszeket, mandarint… és almát. Nagyon megható volt a jelenet. Úgy tűnt, őszintén megbánt már mindent, ezért azt mondta neki, hogy ne aggódjon, mert megbocsát, nem számít már a múlt. Emiatt ne sírjon. Majd szépen lassan kiépül újra a bizalom. Akkor még nem gondolta, hogy erre talán már nem lesz ideje.

            A keserves, megpróbáltatásokkal teli múltra gondolt, miközben hazaérve kezébe vette az egyik almát. Pedig ő is hallott már épp elég mesét. Kicsiny kora óta éppen elégszer elismételték már neki Hófehérke történetét is.

            Ezúttal mégse gyanakodott. Talán a túl sokféle csoki közt veszett el gyanakvása. Talán az egyéb édességek miatt nem kiáltott fel elméje a piros alma látványától veszélyt jelezve.

Pedig hányszor elmondta neki az anyja is, hogy ne bízzon senkiben. De, hogy benne se… erre nem gondolt.

            Később jutott csak eszébe a döbbenetes gondolat. Hiszen a család tudja, hogy nemrég lakást vett magának. Sőt! Pár napja azt is elmondta nekik, hogy el fogja adni és elkölti a pénzt, mert… végre élni akar. De aztán eszébe jutott, hogy a család nem lehet ilyen kegyetlen.

Ez bizonyára csak… valami… „furcsa-féle” alma volt….

Holnap újabb kalandok!

MOST azonnal elolvasnál egy teljes regényt?

Szereted a fantasy univerzumokat, a görög mitológiát, a varázslatokat, azt, ha végül mindig a jók győznek? Szereted a fordulatos, filmszerűen pörgő, meglepő történeteket? Szeretnél könnyed, de izgalmas olvasmányokat? Akkor Mandy Kristóf sorozatát Te is imádni fogod! Lépj be Te is ebbe az ismerős, mégis ismeretlen világba! Melyik főhős történetével kezdenél? Válassz:

Egy regény kitartásról, barátságról, árulásról, sok fordulatról. Te mit tennél, ha átváltoznál és megtudnád: Van egy Másik Világ!

Mesebeli regény szerelemről, feltétel nélküli barátságról, meglepő titkokról. Te mit tennél egy pokoli helyen azt mondanák: 3 napra legyél Te a király!

2 thoughts on “Az alma -Tihamér VII”

    1. Mivel igen sokan megkedveltétek, 🙂 és igen sok visszajelzést kapok már erről egy ideje, így nemcsak hogy még lesz egyperces, de az Yperpérán sorozat részévé is vált (pl. olvashattál olyan egypercest, amiben az íróval is találkozik), sőt, már folyamatban egy teljes kötet is róla, aminek az lesz majd a címe, hogy: FAL, avagy A pénz a falban van (Ebben rajta kívül még több olyan karakter is szerepelni fog, akikről a többi történetben már olvashattál, de azért a valóságban játszódik. 🙂

Leave a Comment

error: Content is protected !!