Alex Blogja

Tetszik lentebb az egyperces történet?
Lépj be, ha mindent el akarsz olvasni!
Regisztrálj és még több ingyenes történet vár!

Csajozás “mesterfokon”

Oszd meg, ha tetszik a blogom! Köszi.

Csajozás "mesterfokon"

- Írta: Mandy Kristóf -

Kólja már vagy három napja lakott nálam és minden éjjel elmásztunk valamerre a haverokkal bulizni. Akkoriban még igen jókat tudtam rajta röhögni. Valahogy olyan távol állt tőle az az élet, amit éltem, meg az a környezet, ahová magunkkal cipeltük mindig. De hát ő akart jönni. Meg akarta ismerni a budapesti éjszakákat.

Azt kérte, hogy okítsam már ki, hogy kell errefelé profin csajozni, mi jön be leginkább a lányoknak. Mondtam neki persze, hogy a legjobb mesterhez fordult, mert én, András vagyok e vidéken a bulik királya és szerencséjére én szívesen mutatok is neki pár trükköt, egy sor variációt, amik közül kedve szerint válogathat.

               Azon az éjjelen úgy gondoltam, most már eleget hallott és eleget látta, miként csinálja az ilyesmit egy profi, tehetne végre ő is valamit. Mondtam hát neki, kapja össze magát és menjen oda egyedül valamelyik csajhoz. Tiltakozott, hogy ne, még ne, még korai. Hát, mondom neki erre, nézd haver, má’ tizennyó’c vagy, nem értem mi neked a korai. Ha most, ezekután se mersz odamenni egyhő’ se, akkó’ soha. Ahogy dumáltam vele, egyszer csak látom ám, hogy lopva félre pislog. Arra fordultam. „Wazze! – kiáltottam föl, amikor megláttam a bigét. Ott ült nem messze, egyedül a pultnál. – Nem is rossz az ízlésed. – tettem hozzá, amint végigmértem a szépen csomagolt formákat. – Gyerünk haver, kapd össze magad, menj oda hozzá! Lássuk mit tanultál tőlem!” De nem. Aszongya erre, hogy most nem. – „Jó’ van haver, akkor megyünk együtt. Gyerünk!” De nem. Csak nem akaródzott neki. „Jó’ van! – mondom erre és már keltem fel – Akkor az enyém lesz.” Na, ezzel megfogtam. Tiltakozott ám ezerrel, hogy ne. „Mé, mondom, mész inkább te?” – Ez hatott. Kelletlenül felkelt és odament a pulthoz. Köszönt a csajnak, az meg rámosolygott. Egy ideig néztem, ahogy ott szerencsétlenkedik. Elég közel ültem, szóval egész jól hallottam, milyen dumát nyomat… angolul… merthogy szinte minden nyelvet beszélt, csak a magyart nem. Hát elég silány volt a szövege. Már vertem volna a fejem az asztalba, hogy így szégyenbe hoz a tanítványom. Vagy negyedórája dumálgattak baromi lájtosan, amikor felpattantam, mer’ nem bírtam tovább. Látszott, hogy nem tudja megfogni a csajt. Gondoltam hát, kisegítem. Odaléptem széles vigyorral a képemen és beszó’tam a csajnak… hát… izé… elég közönségeset… Erre odaszól nekem Kólja oroszul, azért, hogy még én is értsem, hogy aszongya, fogd vissza magad és kérlek távozzál. Olyan kimért volt és akkora úrigyerek. Nem csoda, ha nem bírtam megállni, hogy fel ne röhögjek. „Hé, haver! – mondom erre. Persze szintén oroszul, hogy a csaj ne érthesse. – Ha kell neked a kiscsaj üssé le!” Erre aszongya, hogy nem akar bántani és szeretné, ha távoznék. Persze, a képébe nevettem, hogy egy frászt. Üssön meg vagy húzzon el, mer’ az a nő az enyém, azzal átnyaláboltam a csaj derekát és magamhoz rántottam. Kíváncsi voltam, Kólja meddig bírja visszafogni magát.

               Bizony azon az éjjelen sikeresen megtanultam, hogy a ruszkikat jobb nem hergelni. A következő pillanatban akkora ütést kaptam, amekkorát még soha… Előbb a gyomorszájamba, aztán a pofámba és nagyot bucskázva nyúltam el a padlón felborítva pár széket. Nem tartott sokáig az egész és én már kiterülve feküdtem. Közben csillagokon kívül nem sokat láttam. Aztán amikor földet értem, valami hegyes dolog nyomódott a hasamba. Fölnéztem, hát a csaj állt fölöttem és a cipőjének sarka nyomta a gyomromat. Há’ aszongya erre… meglepetésemre oroszul, hogy „idefigyelj szépfiú, hozzám ne merj érni még egyszer, megértetted? És nem vagyok a tulajdonod.” Erre én csak felröhögtem… izé… nem bírtam megállni, mer’ épp beláttam. Meg is jegyeztem hát neki, hogy kisanyám, jó a bugyid, új? Hát… azt hittem egy pillanatra, hogy föl lettem tűzve, mint egy molylepke és mindjárt a hátamon jön ki a tűsarok. Bakker! Lényeg a lényeg, baromit üvöltöttem, úgyhogy még az is fölfigyelt, aki addig esetleg nem. A presztízsem fél pill alatt odavolt és ráadásul félórát öklendeztem utána a budiban és még az orrom vére is folyt. A kiscsaj fél perc alatt totál leamortizált. Aztán amikor zsebkendővel a pofámon visszajöttem, képzeljétek, ezek már éppen smároltak!

 

Holnap újabb kalandok!

MOST azonnal elolvasnál egy teljes regényt?

Szereted a fantasy univerzumokat, a görög mitológiát, a varázslatokat, azt, ha végül mindig a jók győznek? Szereted a fordulatos, filmszerűen pörgő, meglepő történeteket? Szeretnél könnyed, de izgalmas olvasmányokat? Akkor Mandy Kristóf sorozatát Te is imádni fogod! Lépj be Te is ebbe az ismerős, mégis ismeretlen világba! Melyik főhős történetével kezdenél? Válassz:

Egy regény kitartásról, barátságról, árulásról, sok fordulatról. Te mit tennél, ha átváltoznál és megtudnád: Van egy Másik Világ!

Mesebeli regény szerelemről, feltétel nélküli barátságról, meglepő titkokról. Te mit tennél egy pokoli helyen azt mondanák: 3 napra legyél Te a király!

4 thoughts on “Csajozás “mesterfokon””

Leave a Comment

error: Content is protected !!