Alex Blogja

Tetszik lentebb az egyperces történet?
Lépj be, ha mindent el akarsz olvasni!
Regisztrálj és még több ingyenes történet vár!

Igazoltatva

Oszd meg, ha tetszik a blogom! Köszi.

Igazoltatva

- Írta: Mandy Kristóf -

Szeptember 22-én hajnali 0 óra 23 perckor Budapesten, a Váci úton egy különös idegent igazoltattak. A környékben lakók először a fura, süvítő zajra lettek figyelmesek és fényvillanást is láttak többen. A bejelentések nyomán a helyszínre érők egy fekete köpönyeges alakot találtak, aki meglehetősen gyanúsan sétálgatott…

Többszöri felszólításra se volt hajlandó levenni a csuklyáját és ami a legfurább, hogy egy nagyon szokatlan nyelven beszélt. Valószínűsíthetően az ógörög egy rég feledett tájszólásában. Egy jogarszerű botot is tartott az egyik kezében.

A járőrök igazoltatni próbálták. A kérdésre, hogy ki ő, mi a neve, – meglepően magyarul – azt felelte, hogy a neve Árny. Az igazoltatáskor azonban hiába kérdeztek rá az anyja nevére, csak megtorpant és nemes egyszerűséggel, megdöbbentő módon csak annyit felelt, hogy őt nem anya szülte. A további kérdésekre ijesztőn villantak ki szürkén fénylő szemei a csuklya alól, de semmi másra nem felelt.

Aztán mielőtt még a járőrök bármit reagálhattak volna, váratlanul eltűnt tekinteteik elől. Egy nagy fényvillanás volt látható és az égen egy különös tárgyat pillantottak meg, valószínűsíthetően jármű lehetett, mert a következő pillanatban különös, búgásszerű zaj hallatszott belőle, majd a felhők felé távozott.

Feltételezhetően maga se tudta honnét jött vagy hová tart, ezért megkérünk mindenkit, hogy aki legközelebb találkozik vele, mondja meg neki, hogy ő is bátran nézzen körül az alexblogja.hu oldalon, ha szeretne többet megtudni magáról és arról, honnét érkezett. Kellene továbbá a jóváhagyása a Hajnal csillaga című regényhez, amit jelenleg ingyenesen teszünk közzé itt a blogon, hiszen az mégiscsak róla szól.

Holnap újabb kalandok!

Gyere vissza holnap is!

Szeretnél MOST AZONNAL többet olvasni ingyen?

Nézz körül a Főoldalon és a menüben!

error: Content is protected !!