Alex Blogja

Tetszik lentebb az egyperces történet?
Lépj be, ha mindent el akarsz olvasni!
Regisztrálj és még több ingyenes történet vár!

Szakítás

Oszd meg, ha tetszik a blogom! Köszi.

Szakítás

- Írta: Mandy Kristóf -

Alex: “Én nagyon meglepődtem, amikor Aidan (Éjdn) bejelentette, hogy miként tette. Pedig már együtt éltek. Igaz, én voltam a hibás.

Nem kellett volna azt a megjegyzést tennem, hogy a tájára se megyek, amíg vele él. Ezt követően ugyanis nem telt bele sok idő és bejelentette nekem, hogy vége, kiköltöztette. Egyszerűen csak felébresztette reggel és megmondta neki, hogy nem akar vele többé együtt élni és kivezette. Biztos meglepődött, hiszen legszebb álmából keltette ezzel, de örülök, hogy Aidan engem választott helyette. Mesélte, hogy megijedt, amikor kiment vele az erkélyre és el akart búcsúzni tőle, mert váratlanul a korlátról a mélybe vetette magát. De aztán már szőtte is a hálóját, nem kellett félteni. Pillanatok alatt a világ legakrobatikusabb mozdulatával lengett át a szomszéd ablakába. Szóval nem kell aggódnotok. Pók barátunk gyorsan új életet kezdett egy új lakásban.”

Holnap újabb kalandok!

MOST azonnal elolvasnál egy teljes regényt?

Szereted a fantasy univerzumokat, a görög mitológiát, a varázslatokat, azt, ha végül mindig a jók győznek? Szereted a fordulatos, filmszerűen pörgő, meglepő történeteket? Szeretnél könnyed, de izgalmas olvasmányokat? Akkor Mandy Kristóf sorozatát Te is imádni fogod! Lépj be Te is ebbe az ismerős, mégis ismeretlen világba! Melyik főhős történetével kezdenél? Válassz:

Egy regény kitartásról, barátságról, árulásról, sok fordulatról. Te mit tennél, ha átváltoznál és megtudnád: Van egy Másik Világ!

Mesebeli regény szerelemről, feltétel nélküli barátságról, meglepő titkokról. Te mit tennél egy pokoli helyen azt mondanák: 3 napra legyél Te a király!

3 thoughts on “Szakítás”

Leave a Comment

error: Content is protected !!