Sziasztok! A nevem Mandy Kristóf

… és ezen az oldalon, a blogomban az én történetemről, kalandjaimról, valamint karaktereim kalandjairól olvashatsz NAPONTA és itt teszem közzé rövidebb írásaimat, novelláimat, szösszeneteimet, gondolataimat is egy csokorba fogva.

Lesz köztük bőven romantikus, izgalmas, kalandos, elgondolkodtató, sőt még fantasy történet is. Ezen az oldalon, azaz a blogomban minden történetemet ingyenesen olvashatod.

Kaland vagy Fantasy

  1. Mesélni fogok az úti kalandjaimról, stoppolásaimról és arról a kalandregény-sorozatról, melyet ezen élményeim alapján írtam.
  2. És mesélni fogok a monumentális fantasy sorozatomról, mely Blue Heart Fantasy, és címe: Yperpérán legendája
  3. Mesélek arról is, miként lettem mesélőből író és hogy jelent meg 2019 szeptemberéig 6+8 könyvem, miként kerültek be a Libri és Líra boltjaiba, és miként jutottam ki a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra saját standdal, miként lett több ezer rajongója a történeteimnek és milyen nehézségekkel kellett megküzdenem. És mindez mindössze 3 esztendő alatt történt, akárcsak egy mesében.
  4. És mindemellett naponta többször is teszek közzé írásokat, természetesen csak sajátokat. Reggelente, 7-kor kerülnek fel Alex & Aidan párbeszédek, hogy mosollyal induljon a napotok. Esténként pedig 19-kor minden egyes nap felteszek egy rövid történetet. Ha hosszabbakat is olvasnál, akkor fel kell iratkoznod és emailben küldök kisregényeket is.

Blog vs. Webshop

  1. Ez a weboldalam, az alexblogja.hu a blogom, ahol naponta fogok közzétenni írásokat.
  2. A másik, a regenyeim.hu weboldalam pedig a webshop, ahol a könyveimet tekintheted meg, beleolvashatsz bármelyikbe és könnyedén meg is rendelheted őket.

Kellemes olvasást! Jó szórakozást!Kérsz ajándék-történeteket?


Adataidat harmadik félnek nem adom ki és csak arra használom, hogy értesítselek az újdonságokról és friss történetekről időnként.

 

Szólj hozzá!

avatar
  Feliratkozás  
Visszajelzés