“Szeptember 22-én hajnali 0 óra 23 perckor Budapesten, a Váci úton egy különös idegent igazoltattak. A környékben lakók először a fura, süvítő zajra lettek figyelmesek és fényvillanást is láttak többen. A bejelentések nyomán a helyszínre érők egy fekete köpönyeges alakot találtak, aki meglehetősen gyanúsan sétálgatott…

…Többszöri felszólításra se volt hajlandó levenni a csuklyáját és ami a legfurább, hogy egy nagyon szokatlan nyelven beszélt. Valószínűsíthetően az ógörög egy rég feledett tájszólásában. Egy jogarszerű botot is tartott az egyik kezében.

A járőrök igazoltatni próbálták. A kérdésre, hogy ki ő, mi a neve, – meglepően magyarul – azt felelte, hogy a neve Árny. Az igazoltatáskor azonban hiába kérdeztek rá az anyja nevére, csak megtorpant és nemes egyszerűséggel, megdöbbentő módon csak annyit felelt, hogy őt nem anya szülte. Aztán ijesztőn elővillantak szürkén fénylő szemei a csuklya alól és még hozzátette színtelen, rideg hangon, hogy őt nem más szülte, mint egy író képzelete.

Mielőtt még a járőrök bármit reagálhattak volna, váratlanul eltűnt tekinteteik elől. Egy nagy fényvillanás volt látható és az égen egy különös tárgyat pillantottak meg, valószínűsíthetően jármű lehetett, mert a következő pillanatban különös, búgás szerű zaj hallatszott belőle, majd a felhők felé távozott. Kérjük, jelezze, ha Ön is látta, vagy látogasson el a regenyeim.hu weboldalra és olvasson a témáról még többet, ha többet szeretne megtudni róla.”Kérsz ajándék-történeteket?


Adataidat harmadik félnek nem adom ki és csak arra használom, hogy értesítselek az újdonságokról és friss történetekről időnként.

Mikor játszódik a történet?

A jelenkorban.

0 0 votes
Article Rating
 
Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments